Kurzy vaření

Od února 2016 v bistru pořádáme kurzy vaření. Dozvíte se na nich, jak nejlépe používat suroviny, které jsou základem naší kuchyně, tedy obiloviny, luštěniny, přírodní sladidla, netradiční dochucovadla, atd.

Na kurzech si společně s námi uvaříte jídla podle našich receptů.

Program kurzů

Jáhly, bulgur a jiné obiloviny – 24. února, 17 – 20.30 h

RECEPTY:

  • polenta zapečená se zeleninou
  • smažená polenta
  • pohanka v mrkvové šťávě
  • jáhlový koláč s tempehem a špenátem
  • napařovaný jahelník
  • kernoto s tahini pastou

Cizrna, azuki a jiné luštěniny – 30. března, 17 – 20.30 h

RECEPTY:

  • ajurvédská polévka z červené čočky a řepy
  • luštěninové pomazánky
  • fazolové pyré s ořechy
  • karamelizovaný tempeh
  • bílé fazole s křenovo-hořčičným dresinkem

Otevírací doba Thir

BISTRO THIR
Po-Pá 8:30-15:00