Kurzy vaření
Od února 2016 v bistru pořádáme kurzy vaření. Dozvíte se na nich, jak nejlépe používat suroviny, které jsou základem naší kuchyně, tedy obiloviny, luštěniny, přírodní sladidla, netradiční dochucovadla, atd.
Na kurzech si společně s námi uvaříte jídla podle našich receptů.
Program kurzů
Jáhly, bulgur a jiné obiloviny – 24. února, 17 – 20.30 h
RECEPTY:
- polenta zapečená se zeleninou
- smažená polenta
- pohanka v mrkvové šťávě
- jáhlový koláč s tempehem a špenátem
- napařovaný jahelník
- kernoto s tahini pastou
Cizrna, azuki a jiné luštěniny – 30. března, 17 – 20.30 h
RECEPTY:
- ajurvédská polévka z červené čočky a řepy
- luštěninové pomazánky
- fazolové pyré s ořechy
- karamelizovaný tempeh
- bílé fazole s křenovo-hořčičným dresinkem
Otevírací doba Thir
BISTRO THIR
Po-Pá 8:30-15:00